Amikor egymásnak feszül a BMW M4, az Audi RS 5 és az AMG C 63

Összecsapott a német triumvirátus! Ki gyorsabb, az Audi, a BMW vagy az AMG?

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Örök „harc” dúl a német prémiummárkák rajongóinak körében, hogy melyik a legjobb az Audi, a BMW és a Mercedes közül. Most egy gyorsulási verseny erejéig összeeresztettek három sportos kupét, szóval folytatódik az adok-kapok.

A trió legifjabb tagja a BMW M4 Competition: vajon ez jelent valamennyi előnyt? A bajor masina orrában hathengeres, háromliteres, duplaturbós benzinmotor dolgozik 510 lóerővel és 650 Nm forgatónyomatékkal. Erejét 8 fokozatú automataváltó továbbítja a hátsó kerekek felé. Az AMG modell egészen pontosan egy C 63 S, nos, ő már V8-assal büszkélkedhet, ugyancsak 510 lóerővel, de 700 Nm forgatónyomatékkal. Az ő erejét 7 fokozatú automataváltó továbbítja, szintén a hátsó kerekek felé. Az Audi pedig egy kissé kakukktojás. Nem a 2,9 literes, V6-os motorja miatt, ami 450 lóerős, és 600 Nm forgatónyomatékot tud. A különcsége a quattro összkerékhajtásban rejlik. Az alábbi videóból kiderül, hogy mire képes ezzel az erősebb ellenfelek ellen.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?