Újabb gyártó száll be a 2,5 tonnás villany-SUV versenybe!

Az előzetes videó állítása szerint az elektromos változat lesz a valaha volt legjobb Range Rover

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Rövid előzetest tettek közzé a következő Range Roverről, amely a mai trendeknek megfelelően tisztán elektromos hajtással készül majd.

Az új, tisztán elektromos Range Roverről technikai információkat még nem árultak el az angolok, ám az előzetes alapján a legfontosabb már kiderült: érkezik egy újabb zöld rendszámos, 3 tonnát közelítő luxusmonstrum, amivel megmenthetjük a bolygót. Már a leleplezés előtt lehet előrendelni az elektromos Range Rovert, illetve azt is elárulta a gyártó, hogy nem fog veszíteni a márkát ikonikus szintre emelő terepképességből sem az újdonság.
Hirdetés
Azt sem rejtette véka alá a Land Rover, hogy az új modell a V8 változathoz hasonló teljesítményadatokkal és dinamizmussal rendelkezik majd. A jelenlegi V8 modell azonban 606 lóerőt és 750 newtonmétert tud, 261 km/óra a végsebessége, és 4,3 alatt futja a nullaszázat, így egyáltalán nincs könnyű dolguk a mérnököknek. Minden bizonnyal legalább két villanymotorra és háromszámjegyű akkukapacitásra lesz szükség az ambiciózus célhoz, ami az autó várható méretei miatt jó eséllyel 2,5 tonna feletti saját tömeget is jelent majd. Az új beharangozó videót alább találjátok.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?