Mutatjuk, mivel újít a Mercedes-Benz 2023-ban!

Az EQE SUV-tól a GLB frissítésig: íme a stuttgartiak idén várható újdonságai

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Megnyitotta az idei évet a Mercedes-Benz: a 2022-es év értékelése mellett a márka rövidtávú jövőjébe is betekintést nyerhettünk. Összeírtuk, hogy milyen modellek érkeznek idén a német prémiumgyártótól!

Tovább folytatja kínálatának megreformálását a Mercedes-Benz, a márka tavalyi számairól ide kattintva olvashattok. Ennek keretein belül három új kategóriát vezettek be a modellek osztályozására: a belépő szintű autók az Entry Luxury címkét kapják, a drágább típusokat a Core Luxury kategóriába sorolják, a legnagyobb árcédulájú modellek pedig a Top-End Luxury csapatát erősítik. Az eladásaik átszervezésével az első helyett inkább az utóbbi két kategóriára fókuszálnak, a meglévő modelleket is igyekeznek magasabbra pozicionálni, a fapados változatok pedig eltűnnek a kínálatból.
Hirdetés
Ezzel összhangban bővül 2023-ban a termékpaletta is: elsőként a már bemutatott EQE SUV érkezik, amelynek már az árát is tudjuk. Ezt az új modellek sorában a GLC kupéváltozata követi a listán, majd az új E-osztály kínálatából először a szedán-, később a T-modell névre keresztelt kombi-, végül pedig az All Terrain néven futó, megemelt kombiváltozat kerül a piacra. A különböző E-osztály variánsok között a GLE kupé, illetve az AMG GT új kiadása is helyet kaptak az ütemtervben, míg a frissítések terén a GLE, a GLA, a CLA, a GLS és a GLB kap új vonásokat 2023-ban.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?