Észbontó buszlimuzint villantott a Nissan

Az ülések 360 fokban forgathatóak, a vezetésről pedig az MI gondoskodik a Nissan koncepcióautójában

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Gőzerővel készül a Japan Mobility Show-ra a Nissan, az esemény előtt egy hihetetlen külsővel, és még annál is különlegesebb utastérrel mutatták be a Hyper Tourer Concept névre keresztelt buszlimuzint.

A buszlimuzinokat ma már nem csak a kényelmükkel, de az extravagáns küllemükkel is előszeretettel hirdetik a márkák, a sorba pedig úgy tűnik, a Nissan is beállt. A Hyper Tourer Concept külseje merőben eltér a megszokott formavilágtól, az éles, karakteres vonalak igazán egyedivé varázsolják, azonban az autó eleje még így sem tud olyan meghökkentő lenni, mint a hatalmas, rácsmintával ellátott felnik.
Hirdetés
A különleges megoldások tárháza az utastérben is folytatódik, ugyanis már az ülések elrendezése sem a szokványos. Az első ülések a hátsósorral szemben helyezkednek el a Nissan által közzétett fotókon, de a közleményükben leírták, hogy mind a négy ülés 360 fokban forgatható, így az elsőkben utazók akár a szélvédő felé is fordulhatnak. A hagyományos kezelőszervek, mint a kormány vagy a pedálsor csupán mutatóban része a Hyper Tourernek, hiszen az önvezető rendszer megoldja az autózás melós részét.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?