Újabb kínai autó érkezik Magyarországra, mutatjuk az árát!

Bővíti hazai kínálatát a BYD: íme a Seal U árai és legfontosabb paraméterei

Akár 500 kilométeres hatótávval és ötcsillagos Euro NCAP törésteszttel érkezik a BYD következő modellje Magyarországra, egy elektromos SUV formájában. Íme a közel 4,8 méter hosszú, Seal U névre keresztelt újdonság.

A BYD Seal U egy 4,79 méter hosszú, 1,89 méter széles és 1,67 méter magas crossover, a nevéből is kikövetkeztethető, hogy a tavaly Magyarországra érkezett BYD Seal rokona. 2,77 méteres tengelytávjával és teljesen sík padlókialakításával egy tágas, kényelmes ötszemélyes SUV-nak ígérkezik. Az utastérben az elektromosan elforgatható központi érintőképernyő 12,8 vagy 15,6 colos, a vezető előtti digitális műszeregység pedig 12,3 colos.
Hirdetés
A BYD Seal U két felszereltségi szinten érhető el. A Comfort modellváltozat 71.8 kWh kapacitású akkumulátora 420 kilométeres hatótávolságot kínál, a magasabb, Design felszereltségi szint 87 kilowattórás akkucsomagja pedig 500 kilométerre is képes a WLTP vegyes mérés szerint. Felszereltségi szinttől függetlenül 160 kilowattos, azaz 218 lóerős teljesítménnyel érkezik, a csúcsnyomaték pedig 330 newtonméter lesz. Mindkét modellben alapfelszerelés a 11 kW teljesítményű háromfázisú fedélzeti töltő, és akár a 140 kW-os egyenáramú villámtöltés, amellyel mindössze 27-28 perc alatt 30-ról 80%-ra tölthető az autó.

A legérdekesebb és legfontosabb mégis az ár.

Akárcsak a szedán Seal, a SUV formára faragott Seal U is reális árcédulát kap, alá tud ígérni a hasonló méretű prémium konkurenseknek. Alapfelszereltség többek között a teljes LED fényszórócsomag, a 19 colos, modern könnyűfém felniszett, a vegán bőr kormány, a fűthető és szellőztethető ülések, a hőszivattyús fűtés, a kétzónás digitklíma, illetve a kulcs nélküli nyitás-zárás és indítás. Ehhez kell mérni a 16 334 110 forintos alapárat, ennyibe kerül ugyanis a Comfort csomaggal a Seal U. A nagyobb akkucsomaggal és néhány látványos extrával rendelkező Design 17 501 110 forintért érkezik a hazai kereskedésekbe.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?