Beleszáguldott a kanyarba, a téglafalban kötött ki a Golf

Erre szokták mondani, hogy a kanyarokat meg kell tisztelni, főleg, ha csúszik az út

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Tanulságos balesetről tett közzé videót a rendőrség, amelyben egy fiatal sofőr a közúti szabályokkal mit sem törődve cikázott az autók között, majd a rosszul megválasztott kanyartempó miatt a téglafalban kötött ki.

Csúnyán összetörte az autóját az a 21 éves fiatal, aki Kaposvár belvárosi útjait nézte versenypályának. A Volkswagen Golf balesetét a környék térfigyelő kamerái is rögzítették, ezen pedig jól kivehető, hogy a baleset előtt a sofőr többször is szabálytalanul vált sávot, ráadásul a megengedett sebességhatárral sem foglalkozott. Egy éles balkanyar, valamint a nedves útfelület rövidesen meg is tréfálta a vezetőt, aki még a kanyarulat előtt lévő 40-es táblával sem törődve próbált elfordulni.
Hirdetés
A nagy sebesség miatt az autó hátulja megcsúszott, viszont a sofőr nem jól korrigált, és a járdán átszánkázva egy betonfalnak csapódott. Az ütközést súlyosbítja, hogy biztonsági övét sem használta, ennek ellenére "csupán" könnyebb sérüléseket szenvedett utasával együtt, de a mentősök mindkettejüket kórházba szállították. A helyszínelők baleset okozása és a közúti közlekedés szabályainak sorozatos megszegése miatt eljárást indítottak a 21 éves férfi ellen, és még a helyszínen elvették a forgalmi engedélyt, valamint kezdeményezték, hogy a sofőrt tiltsák el a vezetéstől.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?