Miért kerül 17 millióba ez a 22 éves BMW? Mutatjuk!

Ez nem a lerúgott 316i a paneltelepről: gyönyörű E46 M3-ast találtunk a Használtautó.hu kínálatában

Még a színe is különleges ennek a gyárias állapotú BMW M3-nak, az állapota pedig még inkább magáért beszél: nem csoda, hogy megkérik az árát.

Minden részletét tekintve a legértékesebb E46 a rajongók szemében az a BMW M3, amelyet 16,99 millió forintért találtunk a használtautó.hu kínálatában. Gyárilag balkormányos, kéziváltós, újszerű állapotú, ráadásul egy nagyon különleges, eredeti színben. Az autó ráadásul igénytelen tuningnak sem esett áldozatul, illetve versenyautóvá sem építették át.
Hirdetés
Annak fényében mindenképp húzós a közel 17 milliós árcédula, hogy a legolcsóbb, magyar okmányokkal és érvényes műszaki vizsgával rendelkező E46 generációs 3-as BMW jelenleg 390 ezer forintért várja az új tulajdonosát. Ha viszont azt nézzük, hogy jelenleg egyetlen olyan - gyárias küllemmel fennmaradt - E46 M3 példányt sem találtunk a Használtautó.hu kínálatában, ami a hirdetés alapján állapot terén egyáltalán megközelíti ezt az autót, akkor azonnal új értelmet nyer az árazása.

Te adnál ennyit egy ilyen autóért? Várjuk a válaszokat a kommentmezőben!

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2024.03.05. at 21:18
    Permalink

    Akkor valószínűleg nálam van a párja egy különleges kék színben teljesen gyári állapotban kézi váltóval némileg kevesebb kilométer futással ! Esetleg ha érdekli a szerkesztőséget szívesen bemutatása bocsájtom.
    Üdv Tamás

Vélemény, hozzászólás?