12 millióért eladó, vagy tűzifára cserélhető ez a kettes Golf!

Különleges hirdetésre bukkantunk: íme Magyarország legdrágább Golf II példánya!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nem egy sufniműhely torzszülöttje ez a terep-Golf: bizony, annak idején, még a SUV láz előtt gyártottak ilyen népautót is.

Ugyan a típusból többet is árulnak jelenleg Magyarországon, ám a második legdrágább hirdetett modellért alig fele ennyit kérnek, igaz, abban egy utólagos 1.9 TDI motorra cserélték a gyári erőforrást. Ez a konkrét Golf Country azonban az eredeti, 1,8 literes, 98 lóerős benzinmotorjával a gépháztető alatt várja az új tulajdonosát. Elsőre bizonyára rengeteg pénznek tűnik a közel 12 millió forint egy 32 éves Golfért, ám a hirdetés alapján az is megfelel, ha a tetemes összeg helyett egy hasonló korú SL Mercit, 911-es Porschét, lakóautót, netán a lakásodat, jószágodat, vagy kellő mennyiségű tűzifát ajánlasz fel cserébe. Persze, a leírás utolsó szavai lehet, hogy csak az eladó jó humorérzékéről tanúskodnak, ám az árral biztosan nem viccel: szerinted elképzelhető, hogy valóban elkeljen ennyiért ez az autó?
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?