1001 lóerős az MTM Audi RS6 kombija

Olyan erős Audi RS6-ot csinált az MTM, amilyen az első Bugatti Veyron volt

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Tempóban is nagyon közel jár az MTM Audi RS6 Avantja ahhoz, amire a Bugatti Veyron képes. Elérték az 1001 lóerőt, és kevesebb mint 3 másodperc alatt 100-on van.

Mindig van erősebb, gyorsabb és hangosabb, és mindig van miből csinálni. Az Audi RS6-ban pedig annyi a potenciál, hogy szupersportautókat megszégyenítő teljesítmény is kihozható belőle. Akinek pedig ez sikerülhet, az a gyártóhoz egyik legközelebb eső tuning műhely, az MTM, akik mindig hoznak valami döbbenetes átépítést. Így év végére egy igazi rombolóval támadnak, egy olyan Audi RS6 Avanttal, ami a Bugatti Veyron első kiadásának teljesítményét hozza, fele akkora motorból. Jól mutatja ez az átépítés, mekkora lehetőség van az Audi V8-asában. A 4,0 literes duplaturbós blokkból 1001 lóerőt és 1250 Nm nyomatékot hoztak ki, persze, egyáltalán nem részletezték, hogy mit cseréltek ki rajta, benne, vagy éppenséggel, mit nem. Egy videóban meg is mutatták, nagyjából mire képes az átépített Audi. A 0-100-as sprintideje GPS-es mérés szerint 2,79 másodperc, amivel még nem éri utol a 2,5 másodperces Veyront, de erősen fogni tudja. 333 km/h a végsebessége és belefér az egész család, ha arról van szó. Mindenképp lenyűgöző, a hangja egyenesen letaglózó. Érdemes megnézni a videót róla!
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?