30 éves tuning-Civiccel gyaláztak 220 felett az Autobahnon!

Ilyen, amikor nem csak egy hatalmas kipufogó kerül fel átépítés gyanánt egy öreg Honda Civicre!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A német autópályán hajtanak meg egy 30 éves Honda Civicet, amelybe egy 220 lóerős, 15 évvel fiatalabb Type R motort szereltek. Ezzel a géppel teljesen más élmény a 230 km/óra, érdemes megnézni, ahogy kiakasztja a műszereket!

Új autó ilyet nem tud, annak ellenére, hogy ennél akár jóval gyorsabb is lehet. A nyers erő és a rengeteg, kamerán is észlelhető rezonancia, az ordító K20 motor és a teljesen jogos halálfélelem elegye, amit 200 felett átélhetünk egy ehhez hasonló autóban olyan adrenalinlökettel szolgál, amire lényegében semmi más nem képes. Itt nincs ezer meg egy biztonsági kütyü, nincs több tonnás karosszéria és magas építésmód, csak egy vékony és gyenge váz, házilag megmérnökölt futóművel és motorral, 14 colos felniken. Az alábbi videón egy teljes körűen átépített Civicet láthattok korlátok nélkül száguldani a német autópályán, érdemes figyelni az apró részletekre, mert jól látszik, hogy volt humorérzéke annak, aki többek között váltásjelzőnek kötötte be a check engine lámpát a műszeregységen.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?