330 km/órával repeszt a német autópályán a BMW M3 G80!

A BMW M3 megmutatta, hogy nem csak sportosan néz ki, de úgy is megy mint egy sportautó!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A németek nem véletlenül szeretnek gyors autókat gyártani. Az Autobahnon nem egy sebességlimit nélküli szakasz van, ezt pedig egy BMW M3-mal tökéletesen ki lehet élvezni.

A BMW kapott hideget-meleget az M3 kinézete miatt, jelen esetben viszont ez mellékes, hiszen kevesen vezetnek úgy, hogy közben kívülről az autójukat nézegetik, vagy ha igen, ott valami nem stimmel. Ellenben az alábbi videóban egy kicsit beleképzelhetjük magunkat a német hétköznapokba, pontosabban milyen azoknak, akik M3-as BMW-vel közlekednek a sebességkorlát nélküli autópályán. Az elképesztő gyorsulás mellett a hanghatások miatt is megéri vetni egy pillantást az alábbi felvételre: ügyesen programoztak a németek, szépen durrog a kipufogó visszaváltásoknál. Az erővel sincs gond, ugyanis amikor a forgalom engedi a sofőr rendszeresen eléri a háromszázat, egyszer pedig kis híján a 330-at is megcsípi.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2023.06.04. at 12:55
    Permalink

    Ez így kreténség, és normál közeledésben életveszélyes. Ez a sebesség nem az Autobahnra való, ha menőzni akar menjen ki a Nürburgringre.
    180 felett más felelősségi szabályok is vonatkoznak az autósokra, meg eleve teljesen más célt szolgál a nagy sebességű Autobahn mint amit sokan itt gondolnak, pláne ilyen videók alapján.
    A fentiek tudatosítása fontosabb lenne mint az ilyen hülye videók posztolása.

Vélemény, hozzászólás?