Bemutatózott a hadsereg, borították a Vestát

180 fokos fordulót gyakoroltak az orosz katonák, a Vesta nem bírta

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Lada Vesta talán az orosz hadsereg és rendőrség valaha volt legmodernebb autója, ennek megfelelően ők is egyre bátrabbak, ám ez a modell még mindig nem arra való, amire szeretnék.

Rendkívül kínos felvétel került elő az orosz hadsereg gyakorlatozásáról. A videón egy tesztpályát láthatunk egy drón fedélzetéről, a hatalmas aszfaltozott felületen bójákkal kijelölt pályák között érkezik egy Lada Vesta megkülönböztető fényhíddal a tetején és az orosz hadsereg felfestésével. A hazánkban is kapható szedán teljesít most szolgálatot a hadseregnél, amivel talán ez a valaha volt legmodernebb járőrautójuk. Ez persze még nem jelenti azt, hogy képes arra, amire a fejlettebb modellek más országok szolgálatában, de ők megpróbálják.
Hirdetés
A feladat egy tolatásból megindított 180 fokos forduló lenne, de amint a sofőr elrántja a kormányt, a magas súlypontú, egyszerű futóműves Vesta bal oldala azonnal elemelkedik. Egy teljes bukfencet tesz meg és nagyjából oda érkezik meg négy kerékre, ahová amúgy is kellett volna. Az ijedtségen túl vélhetően senki nem sérült meg az autóban, mindegyik ajtó nyílik is, amit a hamar kiérkező biztonságiak tesznek már meg. Fontos tisztában lennünk az autó képességeivel, mielőtt hasonló mutatványokra vetemedünk!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?