Csak a bokron túl jutott az új NSX-szel

A világ egyik legjobb sportkocsiját sikerült összetörnie az első métereken

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Keresgélni egy sportkocsi határait jó szórakozás, megtalálni nagy élmény, túllépni már őrültség. Van, akinek hamarabb sikerül az utolsó szint, mint gondolná, mondjuk a kereskedésből kihajtva.


Ismerjük a történeteket a műanyag-, üveg- és karbonzúzalékban végződő próbautakról, a meggyalázott szupersportautókról és verejtékben fürdő értékesítőkről. Néhányan meglobogtatják a pénzt, az eladó pedig a profit reményében átadja a vezetőülést egy próbakör erejéig. Ebben az esetben is valami hasonló történhetett, ám nem tiszta, hogyan is jutott ez a vadonatúj Honda NSX a bokorba. A források szerint egy sarokkal odébb áll egy Honda márkakereskedés, a baleset helyszínén álló új Civic is igazolhatja ezt. Szóval vagy a próbakör, vagy már az átvett autó végződött csúnyán.
Hirdetés

Az új Honda NSX-nek négy motorja van. A középre épített V6-os 500 lóerőt teljesít, ehhez kapcsolódik egy 9 fokozatú duplakuplungos automata váltó, és egy villanymotor, valamint az első tengelyen is két villanymotor dolgozik. Az összteljesítmény 573 lóerő, a Honda sportkocsija pedig 3,0 másodperc alatt éri el a 100 km/h-t. Tapadása ördögi, nem valószínű, hogy azért esett volna le az útról, vélhetően a sofőr összekeverte a pedálokat, ilyen teljesítménynél pedig minden villámgyorsan történik.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?