Egy hét múlva AMTS!

Fizetett hirdetés

Jövő héten nyílik az év legnagyobb autós seregszemléje

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Idén március 22-24. az AMTS ideje, a Hungexpón ekkor kerül megrendezésre az év nem csak hazánkban, a térségben is legjelentősebbnek számító autós dzsemborija.


Az AMTS 2006 óta fogalom, az pedig nem lehet meglepetés, hogy idén tavasszal sem marad el az Automobil & Tuning Show. A helyszín ezúttal is a Hungexpo, a programkínálat pedig szokás szerint bőséges. Az egy belépővel látogatható, 5 pavilonban és összesen mintegy 100 ezer négyzetméternyi (kül- és beltéri) területen megrendezésre kerülő AMTS 10 tematikus tárlatot, azaz 10 különálló kiállítást és összesen több mint ezer járművet vonultat fel.
Hirdetés

Idén is lesznek családi programok, de Miss AMTS szépségverseny is, a döntős hölgyek naponta három alkalommal mutatkoznak be a rendezvény nagyszínpadán. Nem csak a hölgyek versengenek, a Carstyling.com tuning találkozón a résztvevők mind indulhatnak a Show nemzetközi autó szépségversenyén, valamint az évadnyitó hangnyomás versenyén is.
A kész autók mellett persze azt is nyomon követhetjük, miként lehet egy autót megépíteni, ebben a Nemzetközi Tuning és Hifi Show segít. Autóépítés idén már nem lesz, nem azért mert elmarad, hanem azért, mert már megvolt, s elkészült az a Mustang, amit a teljes árú vagy családi belépőt vásárlók meg is nyerhetnek (jegyvásárlás itt), a kész autót már láttuk, de hamarosan ki is próbálhatjuk és részletesen be is mutathatjuk.
A részletes programinformációkért érdemes ellátogatni az AMTS weboldalára, de a legfontosabb infókat alább is összegyűjtöttük arról, hogy mi mindent láthatunk március 22-24. között a Hungexpón.
Nemzetközi Tuning és Hifi Show: Kelet-Közép-Európa legjelentősebb tuning showja, egyedileg átépített járművekkel, hazai és nemzetközi tuningcégek standjaival, több mint 15 országból.
Carstyling.com tuning találkozó és verseny: Magyarország legnagyobb tuning találkozója, melyen több száz hazai, és évről-évre mind nagyobb számú külföldi tuning autó vesz részt.
Miss AMTS szépségverseny: Az AMTS immáron ötödik éve partnere a nemzetközi Miss TUNING szépségversenynek, melynek magyarországi fordulóját a show keretei között szervezik meg. A döntős hölgyek naponta három alkalommal mutatkoznak be a rendezvény nagyszínpadán!
Gymkhana Drift Bajnokság és Show: Az év első motorsport eseményére hagyományosan az AMTS-en kerül sor, két, itthon még soha nem látott drift versennyel: DriftShifters és Parking Battle Drift!
Off-Road Show: Az AMTS legújabb tematikája a terepautózás világát tárja fel a látogatók előtt. Honfitársaink által átalakított és épített különleges terepjárók kiállítása, illetve demo off-road pályán történő bemutatkozása!
Autómárkák, importőrök kiállítása, külön pavilonban: A szériaautók kiállításának szentelt csarnokban a gyártók legújabb modelljeit ismerhetik meg a látogatók, autóimportőrök, márkaképviseletek kínálatából.
EV-Greentech; elektromos autók kiállítása: Az elektromos és hibrid autók, valamint egyéb járművek kínálata is megismerhető lesz az AMTS-en.
Magyarok a világ járműgyártásában kiállítás: Knezsik István és az Autós Nagykoalíció évente megújuló tárlata korhű hangulat mellett, számos látnivalót érintve kalauzolja végig a látogatót az 1900-as évek elejétől napjainkig, a járműgyártás magyar vonatkozású csodáin.
Classic Car Show: Immáron hetedik éve, teljesen különálló tematikaként mutat be patinás veterán és oldtimer modelleket az AMTS nosztalgia tárlata.
’50 Brothers Hot Rod Show: Felismerhetetlenségig átalakított veterán izomautók, egyedileg épített hihetetlen járművek, pin-up lányok, valamint látványos showműsor kíséretében vár az AMTS Hot Rod szekciója! Ha mindez nem lenne elég, hírességekkel, az autózás élő legendáival is találkozhatunk, miközben család minden tagja szórakozhat, egyebek mellett a kültéri stunt és drift bemutatók által. Aki tehát érdeklődik az autózás bármely szeglete iránt is, biztosan talál érdekességet jövő hétvégén az AMTS-en és persze még millió mást is. Nem titok, hogy

magunk is kint leszünk,a Jófogás-Használtautó-Autónavigátor közös standdal, játszó- és pihenősarokkal, valamint egy vadonatúj, nyomtatott Autónavigátor kiadvánnyal is. Gyertek, hiszen mi is várunk benneteket!

Fizetett hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?