Egy Skoda Rapid is lehet dögös

Skoda Rapid 19 colos malomkerekeken

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A szedánforma ötajtós Rapid minden, csak nem sportos - szériában. A Wörthi-tó partján bezzeg izgalmas koncepcióját mutogatja majd a Skoda.


Ha valaki Rapidot, mármint modernkori Rapidot vesz, nagy valószínűséggel nem a szedánnak tűnő, de valójában praktikusan ötajtós karosszéria sportos formája varázsolja el. Sebaj, mindenből lehet tuningautót faragni, illetve sokszor az a legmutatósabb showcar, aminek alapból köze sincs a látványossághoz. Így hát semmi okunk nincs megmosolyogni azt a Rapid koncepciót, amelyet a Skoda kimondottan a Wörthi-tó partján május 8. és 12. között rendezett dzsemborira készített.
Hirdetés

És tessék, ő az - a csehek szerint dinamizmust és sportosságot hirdető tanulmány biztos zajos sikert arat majd a Volkswagen-találkozón. Eleve a neve nagyon sportos (Skoda Rapid Sport), aztán ugye 19 colos malomkerekeken feszít, vörös és szürke színei, egyedi lökhárítója, szénszálas köténye, légbeömlői és szélesítései is igencsak sportosak. Dupla kipufogóvég és drabális diffúzor figyel a farán, valamint a lámpatestei is különlegesek. Bent Recaro kagylóülés és sportkormány van (ha minden igaz), a motortér alá viszont nem ért el a tuningmesterek keze.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?