Espera Sbarro Eight: modern hotrod karbonból, olasz V8-assal

Diákok tollából született a legérdekesebb párizsi tanulmány

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Franco Sbarro, olasz születésű dizájner tervezőiskolájába járó diákok alkották meg a karbonból épített, V8-assal hajtott tanulmányt.


A Franco Sbarro által alapított Espera Sbarro Montbéliard formatervező iskola növendékei tervezték ezt a Párizsi Autószalonon kiállított, egyszerűen csak Eight névre hallgató, karbonszálas karosszériával épített, Maserati V8-assal hajtott hot rod szerűséget. Állítólag alig nyolc hét alatt építették meg az autót, mellyel céljuk, hogy bemutassák a legfrissebb autóépítési módszereket, így például a műszerfal szokásos helyére egy tabletet pakoltak. Ezen keresztül érhető el a navigáció, az internet, a Liveradio és zenelejátszó Deezer alkalmazás.
Hirdetés
Az Eightben az Android oprendszert használó, 6,2 colos képernyőről vezérelhető Parrot Asteroid Smart autórádió is megtalálható, ez biztosítja a telefonok Bluetooth kapcsolaton keresztüli integrációját, de akár videólejátszásra vagy zenék Asteroid Marketről letöltésére is alkalmas. A technikai újítások sorát a vezeték nélküli töltő és mobil hangrendszer teszi teljessé.

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?