Ez az öröm a spanyolországi óriási havazásban

Az elmúlt 50 évben nem volt ekkora havazás Spanyolországban, mint most - itt a jó oldala

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Most olyan helyeken is hatalmas a hó Spanyolországban, ahol van, aki még nem is látott komoly havazást. Egy BMW-vel, pláne az új M3-mal ez igazi öröm. Ja, méghozzá egy versenypályán.

Döbbenetes mennyiségű hó esett Spanyolországban az utóbbi hetekben. Olyan helyeken is esett, ahol korábban nem, és akkora káoszt okozott a közlekedésben, amit csak komoly erőfeszítésekkel tudtak helyrehozni. Mit csinálnak ilyen helyzetben ilyenkor a BMW-sek? Előveszik a vasat. Az M részlegnél odáig mentek, hogy versenypilótát ültettek az új M3 volánja mögé és versenypályára engedték rá, hogy teljesen céltalanul havazza össze a gyönyörű zöld fényezésű autó oldalát, mert ami másnak probléma, az egy M-es BMW-vel elég komoly lehetőség a szórakozásra. A Jarama versenypálya aszfaltját több mint 10 centis hó borította a felvétel készítésekor, így az M3 Competition-nel nem volt nehéz a teljes célegyenest keresztben megtenni. Igaz, a kanyarokban szárazon is képes ugyanerre, de így legalább a gumi nem fogy. Az M3 Competiton legújabb kiadásában 3,0 literes soros hathengeres benzinmotor dolgozik 510 lóerővel és M xDrive összkerékhajtással, melynek első hajtása teljesen kikapcsolható, így a hóban előadott driftekre nem csak csúszós felületen van lehetőség.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?