Ferrari kirakós 7 millióért, valódi autóból

Áron alul eladó egy Ferrari Testarossa, csak össze kell rakni

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ritka az, amikor egy klasszikus Ferrarit 10 millió forint alatt kínálnak, és nem törött. Valami baja azért akad, ez a Testarossa például különös törődést igényel, össze kéne szerelni.


Hét millió forint egy klasszikus Ferrariért szinte aprópénz, egy ilyen Testarossa nagyjából 40 millió környékén cserél gazdát. Akkor miért kerül ennyibe ez a Miami Vice-ból kiugrott példány? Sajnos még nincs kész, és az egész belső tér darabokban kapható meg hozzá. Korábbi tulaja teljes átfényezésre adta be egy műhelybe, viszont hamar elfogyott az előleg, a tulajdonos pedig eltűnt. Épp csak elkezdték szétszerelni az autót, még a fényezésig sem jutottak el vele, ráadásul annak ellenére, hogy anno lábon érkezett, most nem indul.
Hirdetés

Korábban egy súlyosabb baleset részese is volt, 1994-ben odacsapták az orrát, amit később nem túl igényesen javítottak ki. A sportkocsi több részén is sok a hiba, hátul is gyűröttek a lemezek, így van vele munka bőven. A világos bőrkárpitozású beltér és a kiszerelt alkatrészek nagy része megvan, de nem garantálják, hogy maradéktalanul összeszerelhető, ráadásul több embléma is hiányzik. Komoly háttér kell ahhoz, hogy valaki össze tudja rakni, valamint a motorral is foglalkozni kell, viszont elég jó vétel lehet, annak, akinek ez megvan hozzá.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?