Godzilla létezik! – Nissan Skyline GT-R R33

Poszterként kitennéd a falra? Megteheted! - Erről a Skyline GT-R-ről is olvashatsz magazinunkban

Egy legendát nagyon könnyű lerombolni, a valóság ritkán olyan, mint mesélik. A Nissan Skyline GT-R viszont igazi. Egy csodás R33-at próbáltunk, magazinunkban olvashatsz róla.

Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2020.03.21. at 11:44
   Permalink

   Az egyik fotón valóban úgy tűnhet, de ott egy jelentős árnyék került a hàtsó sàrvédőre, a fèny pedig minden elemén másként törik, miután nagyon ki vannak szélesítve a sárvédői, egyèbkènt eredeti a fényezése minden elemén.

 • 2020.03.23. at 15:04
  Permalink

  Komoly kis gép lehet, de a jobb oldali kormány miatt szóba sem jöhetne.
  Nálunk így használhatatlan arra amire kitalálták. Egy komoly előzést nem lehet vele véghezvinni országúton. Krúzolásra, lődörgésre meg minek?

  • 2020.03.27. at 08:37
   Permalink

   Minden gond nélkül lehet jobbkormányossal is előzni, a technika picit más, messzebbről kell indítani az előzést, de itt van is erő hozzá, a használhatatlan jelzőt kicsit erősnek érzem 😉

   • 2020.03.27. at 22:35
    Permalink

    A “minden gond nélkül lehet jobbkormányossal is előzni” megjegyzést nagyon erősnek érzem. 🙂
    Komoly összegbe mernék fogadni, hogy esélye sem lenne senkinek ezzel az autóval ellenem a 4-es úton csúcsforgalomban. Nem is az i30N-t, hanem “csak” a TS Corollát vinném.
    Elég egyértelműen kiderülne mire céloztam. 🙂

Vélemény, hozzászólás?