Hivatalos képeken a Mercedes-Benz új kabriója

Álca nélkül látható a Mercedes-Benz S-osztály Cabriolet

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Sok évtized után újra lesz kabrió változata a Mercedes-Benz S-osztálynak. A hivatalos bemutató Frankfurtban lesz, képen azonban más most láthatjuk.


Legutóbb 1961-1971 között lehetett újonnan Mercedes-Benz S-osztály kupét és kabriót vásárolni. Most, 44 év után ismét ledobja tetejét a német luxuskupé, mellyel a gyártó elmondása szerint a világ legkényelmesebb kabrióját hivatott kínálni a piacon. A hivatalos bemutatóra még néhány hetet várni kell, az utasteret előzetesként azonban már megmutatták a nagyközönségnek.
Hirdetés

Ha már a beltérnél járunk, akkor a cég által szabadalmaztatott fontos extrákról sem szabad megfeledkezni. A S-osztály kabrióban megtalálhatók lesznek az Aircap és Airscarf rendszerek. Előbbi a fej, utóbbi a nyak melegítéséről gondoskodik, az első és hátsó ülésfűtés pedig várhatóan szintén az alapfelszereltség részét képzi majd. A pontos specifikáció jelenleg még nem áll rendelkezésre, Frankfurtban azonban mindenre fény derül.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?