Horror üzemanyagárak, törött kínai autók, Suzuki buszlimuzin

Böngészd át heti összefoglalónkat, nehogy lemaradj az újdonságokról!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A kínai autók európai töréstesztje az egyik legérdekesebb fejlemény a héten. Arra ugyanis már biztosan nagyon sokan kíváncsiak, hogyan szerepeltek az Euro NCAP laborjában a kínai gyártók. Persze azért bőven akadt még más érdekesség is a héten.

Szomorú, de ismét az üzemanyagárak emelkedésének hírével indult a hét. Mostanra durván elszálltak a piaci árak, így aki nem jogosult a 480 forintos ársapkás benzinre, vagy gázolajra, bizony szívhatja a fogát a kutakon. Először október 12-én kaptuk a pofont, majd október 14-én következett az újabb áremelés. Eközben október 12-én érkezett a hír, hogy a Barátság kőolajvezeték szivárog a lengyel szakaszon. Egy kis öröm az ürömben, hogy Magyarországra másik szakaszon érkezik a kőolaj, így az ellátásra nincs hatással az eset, de az olaj ingatag árára nézve semmiképp sem jó jel a probléma kialakulása.
Hirdetés
Eltűnhetnek a kerek formájú kormányok? A Lexus ezzel kísérletezik, hamarosan szériában is érkeznek az ökörszarvkormányok! Már egy ideje állnak a Nissan gyártósorai az oroszoknál, de most végleg kivonul az országból a japán márka.
Hirdetés
Németországban, Hollandiában, Svédországban és Dániában is bemutatták a NIO ET7, EL7, és ET5 modelljeit. Ide kattintva láthatod, hogy mennyiért és milyen feltételekkel kínálják az errefelé még ismeretlen gyártó újdonságait! Ha már szóba jött egy kínai gyártó, most végre alapos töréstesztnek vetette alá az Euro NCAP több kínai autógyár modelljét. Ide kattintva láthatod a töréstesztekről a videókat, illetve az eredményeket!
Hirdetés
A világ második legnépszerűbb buszlimuzinja egy Suzuki. Ide kattintva nézheted meg, hogy melyik az! Bemutatta a BMW az új M2-est. A benzinvérűek már tűkön ülve várják. Aki viszont nagyobb és erősebb BMW-re vágyik, annak ott van például az M8 Competition. A hosszabb változatot próbáltuk, ide kattintva találod meg a tesztjét. Ha viszont e fullextrás villany-Megane érdekel, akkor ide kell kattintanod! Az új Toyota Aygo X is vizsgázott nálunk, erről ide kattintva nézheted meg a videót.
Hirdetés
A héten az új Renault Austral is megmutatta magát egy menetpróbán. Végül jutott még egy menetpróba a hétre, hiszen a Toyota Corolla Cross most már nem csak álltában mutatta meg magát.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?