Így lehet két szép BMW-ből egy nagyon csúnya

Te összeépítenél két különböző M5-öst? Ne tedd! Ez lenne belőle

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Talán sokan fognak igazat adni annak az állításnak, hogy az E39-es a legszebb M5-ös, de azért az E60-ban is van valami megkapó. Külön nagyon jók, de együtt? Mutatjuk, ám nem fog tetszeni.


Nem kell minden elborult ötlet megvalósításához görcsösen ragaszkodni, gondoljuk át még egyszer, hogy mire készülünk valójában, különben olyan bűncselekményt követhetünk el, mint ez itt. Elárulom, mi a furcsa ebben az E60-as M5-ös BMW-ben: az, hogy ez egy E39. Valahol Németországban egy lelkes autóépítő úgy gondolta, hogy jó ötlet összefaragni minden idők egyik legszebb M5-ös BMW-jét, az E39-et és az eddigi legnagyobb motorral szereltet, az E60-ast. De senki nem szólt neki, hogy ez nem jó ötlet?
Hirdetés

Ráfaragták az E60 orrát és fenekét az E39-re, ám utóbbit is igencsak furcsán, ugyanis a lámpák kicsit beestek, de amúgy sem passzol az ajtók vonalaihoz. A motor persze maradt az E39 szívó V8-asa 400 lóerővel és kézi váltóval, ami talán nem gond, hisz így legalább a karaktere megmaradt, ám futóművét is megbütykölték, légrugózást kapott, valamint az M6-os felnijeit szerelték rá. Az eladó szerint 25 000 eurót, vagyis nagyjából 8 millió forintot locsolt bele az elrontott M5-be, mire ilyen lett, most pedig több mint 11 millió forintnak megfelelő eurót vár érte. Nooooormáááális??!! Egy E39 M5 már 10 000 eurótól megszerezhető és egy jó állapotúért sem kell többet fizetni 16 ezernél.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?