Így megy 329-et a Lamborghini Huracán az Autobahnon

A korlátozás nélküli német autópályán hajtották meg a Lamborghini Huracánt, 329-et ment

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A hangzatos nevű "Thegermansupercars" legújabb videójában a Huracán 329-et fut a német autópályán. A legjobb mégis a V10-es hangorgia.


Németország autópályáinak bizonyos szakaszain nincs sebességhatár. A megkülönböztetett részeken az ajánlott sebesség 130, amúgy mindenki mehet, amennyivel csak nem szégyell. A Lamborghini kisebb modellje, az új Huracán LP610-4 az idén bemutatott autók egyik legkeményebbike. A videón nagyon jól látszik, hogy már szerényebb autópálya-tempónál is teljesen más dimenzióban gyorsul, mint az átlagos utcai kocsik. A 8 perces videóban először 3:40-nél van meg a saját órás 329 km/h, ami több a gyár által ígért 325-nél. Az Huracán motorja 5,2 literes V10-es, és ahogy a kiegészítő típusnévben is áll, 610 lóerős és összkerékhajtású. Nyomatéka 560 Nm, váltója 7 fokozatú dupla kuplungos automata. Gyorsulása százig 3,2 másodperc, kétszázig meg 9,9 - majdnem mint egy átlag családi autónak.
Hirdetés


A videót sajnos a cikk írása óta priváttá tette a tulajdonosa, így már nem tekinthető meg. Sajnáljuk!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?