Ikersárkány és izzasztó pillanatok a SportVerda adásából

Terepjárás, bakik és egy kis örömszerzés a SportVerdával

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Vajon milyenek a SsangYongok? Erre adhattunk választ mi, a SportVerda pedig fényt derített arra, hogy mi is a SsangYong.

Ősszel magunk is megemlékeztünk a SsangYongról, illetve az akkor ki is próbált, jövő év elején pedig tesztre is érkező Korandóról, de Tordai István a SportVerda novemberi műsorához szintén megkérdezett bennünket, hogy milyennek tartjuk mi, illetve milyennek tartják a felhasználók.
Használói Véleményeink között az új Korandóról ugyan még nincsenek információk, az viszont biztos, hogy a korábbi modelleket tulajdonosaik messzemenően megbízhatónak és igencsak kényelmesnek, jól használhatónak tartják. Az új Korandót pedig eddigi tapasztalataink szerint magunk is kellemesnek, terepen is jó képességűnek. Mindezt a műsorban elmondani nem volt a legegyszerűbb - ahogyan az a bakikat is tartalmazó felvételen látható is.
Hirdetés
Tordai mondjuk nem csak az én életemet nehezítette, persze mindez nem probléma, sokkal inkább elismerésre méltó, hogy miként azt már megszokhattuk, a SportVerda csapata minden hónapban megpróbál egy élményteli nappal meglepni egy hátrsányos helyzetű gyereket, ezúttal erre a célra egy átépített versenypickup szolgált. A könnyített, kevlár és műanyag karosszériaelemekkel felvértezett Nissan Navarában 4,0 literes, V6-os, 307 lóerős, 460 Newtonméter nyomatékú benzinmotor hivatott ezúttal a vetélytársak legyőzése helyett mosolyt csalni az arcokra.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?