Kiszivárogtak a frissített Volkswagen Polo képei

Holnap debütál a friss Polo, de már most láthatók a képek róla

Korunkban már szinte semmi meglepő nincs abban, hogy a hivatalos debütálás előtt kiszivárognak a képek az újdonságokról. Olykor akaratlanul, olykor akarva. Most épp a Polót nem tudták eltitkolni.

A Volkswagen eddig csak egyetlen ízelítő fotót mutatott a friss Polóról, azon is csak az egyik első fényszóró látszódott. Hivatalosan április 22-én délelőtt tartják a friss kisautó bemutatóját, de már felbukkantak a világhálón a gyári fotók az új Polóról. A koreai Autospy oldalon megjelent képeken jól látható, hogy egy R-Line modellel van dolgunk, hiszen ott feszít az orrán a logó. Ám a változások is ugyanolyan jól kivehetők. Megváltoztak a fényszórók, két LED- csík is helyet kapott bennük, amelyek közül az alsó a hűtőmaszkon végigfutó fénycsík folytatása. A lökhárító is megváltozott, habár az R-Line változaton láthatóhoz képest biztosan kevésbé sportos lesz a többi modellen. Hátul szintén a lámpatestek változtak, de módosult kicsit a lökhárító és a diffúzor is, illetve a hátsó szárny, ami valószínűleg szintén az R-Line kiváltsága.
Hirdetés
Érkezett kép a műszerfalról is. Itt a legnagyobb változás inkább a kormánykerék, hiszen a formák változatlanok, a középkonzolon is csak a klíma kezelőfelülete változott. Technikai adatokat egyelőre nem tudni, a motorizáltságról a hivatalos bemutató után érkeznek majd a pontos információk.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?