Ledobta az új VW Golf az álcát!

Szinte mindent látni már az új Golf kémfotóján

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Néhány hete egy gyári fotón megmutatták az új Volkswagen Golfot, ám akkor még erősen álcázták, bár még úgy is ki lehetett venni néhány részletet rajta. Most már egy alig álcázott verzióról is készült fotó.

Vélhetően egy konnektorról is tölthető hibrid Golfot fotóztak le, ez az autó bal oldalán, a sárvédőn látható „tanksapkáról” simán kikövetkeztethető. Elöl már csak a fényszórókon takartak le valamit egy vékony csíkkal, sőt az is lehet, hogy csak megtévesztés és ott már nincs alatta semmi.
Hirdetés
Hátul a lámpatestek még mindig takarva vannak picit, illetve a lökhárító alsó részén is rejtegetnek még valamit, illetve a kipufógóvéget is jól eldugták. Egyesek szerint azért, mert ez akár egy tisztán villanyhajtású modell is lehet, de a Carscoops szerint, akik megkaparintották a kémfotókat, ez mindenképp a plug-in hibrid verzió.
A motorháztető alatt pedig valószínűleg a négyhengeres, 1.4 TSi és egy villanymotor párosa dolgozik, 215 lóerős rendszerteljesítménnyel és 400 Nm forgatónyomatékkal. Emellett 13 kWh-ás akkucsomag tárolja az energiát és elméletileg 56 kilométert képes majd megtenni az új hibrid Golf, tisztán elektromos hajtással.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?