Még nagyobb arca lesz a Ssangyong pickupjának

Óriási hűtőmaszkot kapott az új Ssangyong Musso Grand

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Főleg a külső frissítésre helyezte a hangsúlyt a Ssangyong, de számos fejlett biztonsági funkcióval is felszerelték a Musso Grand pickupot.

"Az új Musso Grand az erőt és a szívósságot testesíti meg” - mondta az autóról Lee Kang, a SsangYong Design Center vezetője. Ennek megfelelően szabták át az orrát, hiszen a hatalmasra rajzolt hűtőrács tekintélyt parancsoló megjelenést ad az autónak. Szerencsére a megújult LED ködlámpákat is ízlésesen tudták beilleszteni az első lökhárítóba. Hátul viszont hiába keresünk változásokat, minden maradt a régiben. Viszont új formavilágú könnyűfém felnik érkeztek a kínálatba 17, 18 és 20 colos méretben, illetve 8 tagúra bővült a karosszéria színválasztéka, emellett kétféle belső kárpitozással érhető el a pickup. Az utastérben 8, vagy 9,2 colos érintőképernyőn jelenhetnek meg az infotainment funkciói, amely Apple Carplay és Android Auto kompatibilis, telefontükrözésre is alkalmas. A kényelmi funkciók között megjelent a 360 fokos kamerakép, az intelligens kulcs, de rendelhetők akár fűthető és szellőztethető ülések is. A biztonsági felszereltségnek pedig része többek között a vészfékező rendszer, a kocsisor indulására figyelmeztetés, a távolsági fényszóró asszisztens, a sávelhagyásra és a frontális ütközés veszélyére figyelmeztető rendszer, a sávváltás-asszisztens, a hátsó keresztirányú forgalomfigyelő és a holttérfigyelő is.
Hirdetés
Hajtásláncában nincs változás, maradt a 2,2 literes e-XDI dízelmotor és a hatfokozatú manuális vagy, szintén hatfokozatú AISIN automata váltó. A motor maximális teljesítménye 181 LE, amelyhez 420 Nm maximális forgatónyomaték párosul. A kapcsolható összkerékhajtási rendszer sem változott, a hátsó tengelyen elhelyezkedő részlegesen önzáró differenciálművel továbbra is kiváló terepjáró a Musso Grand. Emellett kiváló teherhordó is, hiszen a platóhossza 1610 mm, szélessége 1570 mm, mélysége 570 mm, a hasznos teherbírása felszereltségtől függően, laprugós verzió esetén 990-1000 kg, tekercsrugós esetén 795- 805 kg.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?