Műanyag rekesz nem bír el egy Mercedest

Rekeszekre pakolták az AMG Mercit

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Kevés szívszorítóbb látvány van annál, mint amikor kedvencünket felni nélkül találjuk a parkolóban. A felnilopás viszont mással is jár, komoly mértékű rongálással.


Nehezen feldolgozható, amikor autónkkal történik valami úgy, hogy a helyszínen sem vagyunk. Különösen ilyen a felnilopás, hiszen ilyenkor nem csak a pótolandó kerekekre kell gondolnunk, sajnos sok minden történik, mikor az enyveskezűek hasra teszik a gépet. Ilyenkor ugyanis nem törődnek azzal, mi lesz vele utána, csak legalább az emelőt ki tudják venni alóla. A téglákra pakolás a legbevettebb szokás, amivel nem kis kárt okozhatnak a küszöbökön, ám a padlólemez, a kipufogó és a futómű alkatrészei is sérülhetnek, ha lecsúszik róluk.
Hirdetés

Ezt a Mercedes C63 AMG-t Dániában fosztották meg hatalmas felnijeitől. A koppenhágai utcán parkoló sportkocsit viszont nem téglákra pakolták, hanem műanyag rekeszekre. Pontosabban csak tervezték, hiszen csak a bal oldalon tették be alá, vélhetően látták, hogy ez sokat nem fog segíteni, így is a féktárcsákon landolt a Merci, de persze a küszöbborítás is bánta az esetet. A másik oldalon már meg se próbálták berakni alá, pedig többel is készültek. A lopott AMG felniket vélhetően jó pénzért tudják majd eladni, pláne, hogy a gumik is jók voltak rajta. Gazdája nagyon bánja, hogy nem zárt helyen parkolt, ezek után bérelt garázsban alszik majd az AMG.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?