Nagy gurításra készül a Mercedes-Maybach

Első fotón a Mercedes-Maybach új luxuskupéja

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Mercedes-Benz ultraluxus márkájának legújabb ékes termékéről osztott meg sziluettfotót a német gyár. Már most felborzolta a kedélyeket.


Még keveset mutat, de annál izgalmasabb a Mercedes-Benz Facebook oldalán megosztott bemutatkozó fotó a háttérben készülő ultraluxus Maybach modellről. A látszólag gyönyörű, igényes vonalakat felvonultató kupé neve egyelőre ismeretlen, de az már most látszik, hogy egy lélegzetelállító gördülő szobor lesz, amiről többet a Pebble Beach Concours d’Elegance rendezvény után tudhatunk meg. Ezt a rendezvényt választotta új autójának bemutatásához a Maybach.
Hirdetés
„Majdnem 6 méter tömény luxus” – jellemzi autóját a német luxusmárka. A kép alapján valóban szokatlanul hosszú és elegáns kupét várhatunk, hosszú motorháztetővel, hosszan elnyújtott kabintetővel és mélyre húzódó farral, ahogy azt az autózás fénykorában is tették volna. A teljes övvonal hajlik, mint a horizont, az orr részt pedig hatalmas krómlándzsa zárja. Ahogy a most is futó Maybach S600, úgy a most bemutatkozó modell alapjaként is a Mercedes-Benz S-osztály kupéja szolgálhat. Abban már most biztosak lehetünk, hogy prémiumanyagokkal és felsőkategóriás kiegészítőkkel tömik majd tele, és büszkén szállhat szembe a Rolls-Royce, az Aston Martin, vagy akár a Bentley modelljeivel. Kíváncsian várjuk az első teljes autót mutató fotókat.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?