Nagy pofonokat kap az új Defender

Alaposan megdolgozzák az új Land Rovert James Bond kedvéért

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Érkezik az új James Bond mozi, főszerepben továbbra is Daniel Craiggel, az Aston Martinnal és a Land Rover legfrissebb modelljével, a Defenderrel.

Úton a következő James Bond mozi és a klasszikus 2020-ban érkező epizódjában sem lesz kevesebb autózás, mint az eddigi részekben. A főszereplő még Daniel Craig marad, a kétes fogadtatást kapott színész mára tökéletesen tudja viselni a karaktert, az új mozik hangulatába hibátlanul bele illik, vélhetően nem lesz ez másként a No Time to Die című epizódban sem. A főszereplő oldalán természetesen fel fog tűnni az Aston Martin is, a forgatásokon készült felvételekről már biztosan tudhatjuk, hogy a klasszikus DB5-ös mindenképp fel fog tűnni a vásznon, méghozzá egy izgalmas üldözéses jelenetben.
Hirdetés

A brit gyártók közül természetesen egy további, a Land Rover is képviselteti magát az autóparkban, méghozzá legújabb modelljével, a Defenderrel. Az új terepjáróval történt forgatásokról egy rövidfilmet is közzé tettek, melyben a kaszkadőr gárda két oszlopos tagja, Lee Morrison és Jessica Hawkins mesél az új Defenderek nyúzásáról. Nem kímélik az autókat, lesz ugratás, nagy sebességű terepes üldözés és jelentős anyagi kár is, többször is látszik, ahogy egy autó felborul, és ezek nem trükkfelvételek. Az új James Bond film 2020 áprilisában kerül a mozikba.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?