Napokon belül lehull a lepel a Polestar Coupéról

Október 17-én debütál a svéd gyártó nagyteljesítményű modellje

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ha Volvo, akkor biztonság, ha Polestar, akkor sportosság. Utóbbi érkezik hamarosan, várhatóan hibrid hajtással és 600 lóerővel.


A Volvo és a Polestar nyáron különvált, ez viszont úgy tűnik, nem hatott hátrányosan az eddig csak tuningjáról híres márkának. A Polestar javában fejleszti a továbbra is sportos modelljeit, a legfrissebb Coupé október 17-én debütál. A közeli időpont ellenére kevés információ áll rendelkezésre, pletykaszinten viszont már lehet sejteni, hogy nagy durranásra készül a gyártó. Holland sajtóértesülések szerint az újdonság hibrid hajtásláncot kaphat, melynek összteljesítménye a 600 lóerőt is elérheti.
Hirdetés

A benzin + elektromotor párosítással kevesebb mint négy másodpercre lesz majd szükség a 0-100 km/órás gyorsuláshoz. Egyelőre csak egy puzzle-szerű teaser kép került nyilvánosságra. A forma nagymértékben hasonlít a Volvo Concept Coupéra, amely négy évvel ezelőtt mutatkozott be. A Polestar újdonsága előreláthatólag 2019-ben kerül szériagyártásba, a pontos árak és a további részletek a keddi bemutató után derülnek ki.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?