Négy szerelőt ütött ki hétvégén Schumacher

Ralf Schumacher tarolt Zandvoortban - négy szerelőt

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Edzés közbeni boxkiállásnál akadt be Mercedesének szárnya egy csőbe, ami aztán négy szerelőt is magával rántott. Rosszul néz ki, de megúszták.


Hétvégén a hollandiai Zandvoortban rendezték a DTM soron következő futamát, s még a pénteki szabadedzések során a boxban történt a baleset. Ralf Schumacher Mercedesén épp kereket cseréltek, majd a versenypályákon megszokott nagy lendülettel igyekezett visszatérni a mezőnyhöz, de az indulásnál nem szedte alá eléggé a kormányt. Versenyautójának hátsó szárnya beleakadt a pitben utánuk következő alakulat szerelékébe: a nagy sebességgel maga után húzott cső négy szerelőt vert le lábáról, egyiküket kis híján le is fejezte.
Hirdetés
A négy szerelőt gyorsan kórházba szállították, hármat egy nap múlva ki is engedtek, de a legsúlyosabban sérült, és ezért megfigyelésre még benntartott férfi is megúszta komolyabb következmények nélkül a balesetet. Minden jó, ha a vége jó, a tanulság pedig, hogy az autóversenyzés még a szerelők számára sem életbiztosítás.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?