Nem elég a Maybach S 650? Itt a Brabus 900!

Még tovább izmosította a Mercedes luxusautóit a Brabus

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nemrég frissült a német gyártó csúcsmodellje, az AMG S 65. A V12-es ereje alapból is lenyűgöző, vannak azokban, akiknek ez sem elég. Nekik kínál egy különleges tuningcsomagot a Brabus.

Csupán 3,7 másodperc szükséges ahhoz, hogy a közel 3 tonnás luxus Maybachot 100 km/órára gyorsítsa a 900 lóerős V12-es

Ha sportos Merci, akkor AMG, ha luxus, akkor Maybach. A Brabus ezúttal a kettőt keverte. A fényűző Maybach S 650 bár nem panaszkodhat teljesítményére, a német tuningcég ezúttal egészen 900 lóerőig húzta a V12-est. Ennek érdekében a 6,0 literes motort 6,3 literesre növelték, új turbókat, főtengelyt, hajtórudat, dugattyúkat és kipufogórendszert kapott. A motortuningon túl a külső is sportosabbá vált az aerodinamikai elemeknek köszönhetően. A belsőnél pedig egyedi igények alapján lehet kérni a módosításokat.

Hirdetés

A nulla-százas sprintet mindössze 3,7 másodperc alatt teljesíti, végsebessége pedig akár 350 km/óra is lehet. A közel három tonnás tömeghez képest ez igen meggyőző menetdinamika. Aki nem akar ennyi lóerőt maga alá, az választhat a kisebb csomagok közül is. A Brabus az "alap" S 600-hoz és S 65 AMG-hez is kínál egy-egy csomagot, amely 700 lóerős teljesítményt ad a módosítások után. Válasszuk bármelyiket is, biztos, hogy nem sok ellenfél lesz az utakon.

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?