Óriási kijelzőt kap a frissített Golf

Szabadalmi fotókon látható három új Volkswagen műszerfala

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nemcsak a frissített Golf belseje bukott le, hanem az új CC, és a hatalmas Teramont SUV utastere is látható. Mind hatalmas központi kijelzőt kap.

Rossz hírek terjednek mostanában a Volkswagenről, de azért nem kell aggódni, hiába állították le a Golf gyártását néhány napra, már megy a termelés. Sőt a frissítése is készül a népszerű modellnek, külső és belső részletei is lebuktak. Új fényszórókat és lökhárítókat kap, annál viszont érdekesebb, hogy a multimédia-rendszer érintőképernyőjét egy hatalmas, valószínűleg 12,8 colos kijelző váltja. Eltűnnek az oldaláról a gombok, ugyanis a középkonzol teljes szélességét elfoglalja.
Hirdetés
Nem csak a Golf, de az új CC, és a Touaregnél is nagyobb Teramont SUV is lebukott, kívül, belül. Előbbi várhatóan szerényebb lsz a tanulmánynál, de ahogy a kémfotókon is látszott, a kabin hosszabb az elődénél, ahogy a tető is, nagy valószínűséggel sokkal több helyet kínál majd annál. A Teramontot Kínában fotózták le, elég szögletes, brutális darab, a belseje sem különb. Ennél egyszerűbb kialakítást mostanában nem láttunk, elég ingerszegény már a látványterveken is, viszont bőven ad majd helyet, már a széles középkonzolból is látszik. Állítólag hétüléses lesz, és úgy tűnik, már a külső is az utolsó simításokat kapja, szóval hamarosan láthatjuk teljes fényében.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?