Párban rendel az igényes McLaren vásárló

Bespoke Project 8: egyedi McLaren vörös karbonnal

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Érdekes feladattal bízta meg egy ismeretlen a McLaren egyedi modellekkel foglalkozó üzletágát: F1-esét fessék piros-fehérre, és építsenek mellé egy ugyanolyan MP4-12C-t.Az MSO, azaz a McLaren Special Operations (MSO) az autógyártó cég egyedi McLarenek tervezéséért és építéséért felelős üzletága, ők alkották az egyértelműen nem evilági X-1-est is, most pedig a Bespoke Project 8 elnevezésű fába vágták fejszéjüket. A megrendelő kilétét nem fedték fel, csak a feladat ismert: kaptak egy régebbi McLaren F1-est, amit speciális piros-fehér festéssel kellett ellátni, és mintegy kiegészítő gyanánt kellett hozzá építeni egy azonos látványvilágú MP4-12C-t. Ahogy a Tomirri Photography[/url] kiváló képein is látszik, az MP4-12C-t kicsit átszabták festés előtt.
Hirdetés
A sportkocsi a gyáritól eltérően szellőzőnyílásokat kapott az első kerékjáratok fölé, felnijei is egyediek, utasterében pedig kicsit túlteng a megszokottól eltérően ebben az esetben pirosra festett karbonbetét. Benti kialakításával is az F1 stílusát követték, a fehér és piros bőrburkolatok, a karbonszálas műanyagból formált kormánykerék és a középkonzolon található vörös karbonbetétek is a nagy előd belsejére rímelnek.

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?