Párizsban debütál a Suzuki új kompakt szabadidő-autója

Suzuki S-Cross: vajon a Vitara vagy az SX4 utódja?

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A legújabb magyar autó lehet a Suzuki, méretével akár az SX4, akár a Vitara utódjaként is esélyes, Párizsban debütáló új kompakt szabadidő-autója.

Miként a Fiat, úgy a Suzuki is új szabadidő-autót ígér a Párizsi Autószalonra. Míg azonban az olaszok az 500-as - kisautó - nevével próbálják a korábbiaknál is jobban eladni a Sedici utódjának tekinthető kompakt szabadidő-autójukat, a Suzuki egyelőre nem mond nevet. Így aztán még azt sem tudjuk, hogy a Sedici testvérmodelljét, a méreteivel a kisautók és az alsó-középkategóriás, azaz kompakt modellek között elhelyezkedő SX4-est vagy az egyel nagyobb Vitarát kívánja-e leváltani az új, egyelőre csupán S-Cross néven és rajzon mutatott, C-osztályú, azaz egyértelműen alsó-közepesnek mondott SUV modelljével.
A Suzuki marketingesei szerint vonalaival érzelmet, minőséget, stabilitást, de még megbízhatóságot is kifejező SUV - mint a legtöbb egyéb, mostanság felbukkanó újdonság - szeptember 27-én, a Párizsi Autószalonon fog bemutatkozni.
Hirdetés
Az első képek szerint, a Vitaráénál személyautósabb jegyei alapján - és a szintén Párizsban debütáló Fiat megfelelő nyomán is - inkább az SX4 utódjaként várhatjuk opciós, elektromosan vezérelt összkerékhajtással és a hírek szerint 2013 első felében esedékes piacra lépéssel.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?