San Franciscóban kapták csendháborításon a sztársofőrt

Gymkhana 5: San Francisco utcáin

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ken Block és a 650 lóerős Fiesta visszatértek, és ezúttal a hippikultúra szülővárosában, a kaliforniai San Franciscóban borzolták a kedélyeket gumifüsttel, nyitott kipufogórendszerrel. Most már elég is lesz belőle.


Ötödik résznél jár a Gymkhana sorozat, ezúttal San Francisco utcáin csapatja Fiestáját a Monster-karmokba öltöztetett, precízen metélt kecskeszakállal vadított Ken Block. Ha önök szoktak sorozatokat nézni, akkor tudhatják, hogy kevés olyan széria van, amelynek színvonala ne zuhanna meredeken pár évad után - immár kijelenthetjük, hogy a Gymkhana sem kivétel ez alól, az előre kiszámítható, kötelező jellegű minőségromlás alól.
Hirdetés
Az első résznek még volt ereje az újdonság miatt, a második rész már profizmusával hatott, a harmadik a helyszín és az új autó miatt lehetett még kicsit érdekes, a negyediket elvitte a sok ökörködés, és most itt az ötödik, ami ötlet és koncepció híján csak egy méregdrága hajnali csapatás San Francisco utcáin: nyilván nagyon lehet irigyelni a napszemüveges volánzsonglőrt a lehetőség miatt, de az a véleményünk, hogy itt az ideje kitalálni valami újat, és szép csendben leállni a régivel.
A kilinccsel előre ugratás és az egykerekező Travis Pastrana körbedriftelése ugyan látványos trükkök, de az egészen általános fáradtság érződik, mintha már nem tudtak és nem is akartak volna valami különlegeset alkotni. Egyszer, szódával azért elmegy.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.30. at 20:31
    Permalink

    Lehet jó magyarosan leszólni mindent. Az élet egyszerű, senkit sem kényszerítenek rá, hogy ha nem tetszik nézze. Ha már a harmadik se tetszett, miért kell megnézni a következőt, az ötödiket meg pláne. Nem értem.
    Részemre üdítően hatott, hogy láthattam “élőben” gyerekkorom NFS helyszíneit “rendeltetésszerűen” használni.

Vélemény, hozzászólás?