Sportabroncsokat kap az új Mustang

Folytatódik a Ford és a Michelin együttműködése

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Mostmár azt is tudjuk, hogy milyen abroncsok segítenek a frissített Ford Mustangnak elérni a 4 másodperc alatti 100 km/h-ra való gyorsulást.


Nyilvánvaló, hogy elsősorban morcos amerikai nézésével hódít a hamarosan piacon is debütáló, ráncfelvarrott Ford Mustang, azonban mit sem érne növelt teljesítménye profi sportabroncsok nélkül. Erre hívja fel figyelmünket most a Ford is, hiszen elárulták, hogy milyen teljesítménygumik segítenek elérni a 4 másodpercen belüli 0-100-as gyorsulást vagy éppen miket égethetünk le játszi könnyedséggel a Line lock funkcióval, ami ráadásul a frissítéssel nem csak a GT, de az EcoBoost hajtotta modellekhez is elérhető.
Hirdetés

A Performance csomag részeként mostantól újfejlesztésű Michelin Pilot Sport 4 S abroncsok gondoskodhatnak a megfelelő tapadásról, elöl 255/40 R19, hátul 275/40 R19 méretekben. Ugyanehhez a feláras csomaghoz jár egyébként a Brembo fékszett, a Torsen diffi és a fejlesztett futómű. Egyébként a Michelin sportabroncsai nem ismeretlenek a Ford számára, már a GT-t és a Shelby GT350-et is ugyanezekkel szerelték, míg a Focus RS esetében már Pilot Super Sport gumiszettet alkalmaznak, aminek lenyűgöző teljesítményét magunk is elismertük, valamint profi körülmények között vallattuk.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?