Sportcsomag érkezett a Hyundai i30-hoz

Megérkezett a Hyundai sportos csomagja, az N Line

Hogy ne csak azok tűnjenek sportosnak, akik az i30, vagy Veloster N-t választották, érkezett egy külső, N Line sportcsomag, elsőként az i30-hoz.

A lökhárítók szinte maradéktalanul átkerültek az I30 N-ről, ám az N Line csak az 1,4-es turbós motorral elérhető

Ha már van sportrészleg, mindenképp érdemes sportos csomagot is készíteni. Ami az Audinál az S Line, vagy a Kiánál a GT-Line, az a Hyundai-nál az N Line. Az i30 és Veloster N nyomán külső és belső kiegészítőket tartalmaz, ám a motor változatlan. Az i30 N Line csak a 140 lóerős, egyébként egészen dinamikusan használható 1,4 literes turbós benzinmotorral érhető el. Kívülről viszont majdnem olyan, mint a tényleg sportkivitel.

Sportüléseket, sportkormány, N-es váltógombot kap az I30 N Line

Hirdetés

A lökhárítókat egy az egyben átemelték az N modellről, annyi különbséggel, hogy elöl minimálisan hosszabb a valódi sportmodellé, valamint az N Line csak egy oldalra kap, de dupla kipufogóvégeket. A küszöbtoldatokat és a nagy hátsó légterelőt viszont nem kapja meg, ám így is igazán sportos a megjelenése. És a viselkedése is, ugyanis minimálisan, de feszesebb futóművet és erősebb fékeket kap, valamint 18 colos alufelniket. A sportos kiegészítők sora bent is folytatódik, ám a menetmódválasztó gombok hiányoznak a lyuggatott bőrrel borított sportkormányról. Az i30 N Line még idén nyáron megérkezik Európa legtöbb piacára.

Egyoldalon kap dupla kipufogóvéget, hátul a légterelő, oldalt pedig a küszöbtakarók hiányoznak csak a csomagból

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?