Suzuki arcot kapott a BMW Z4, mintha így akarták volna

Alapból is elég suzukis a BMW Z4, hát még a Swift Sport orrával!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Erős poénnak tűnt lesuzukizni az új BMW Z4-et, de tagadhatatlan, hogy bizonyos szögből van hasonlóság. Most viszont ráfaragták a Swift Sport orrát, döbbenetes az eredmény.


Nem változott sokat a BMW Z4 tanulmányautó kora óta, mégis épp eleget ahhoz, hogy könnyű legyen belelátni egy olyan modellt, amihez semmi köze. A poén erős volt, de tagadhatatlanul igaz, ami a közösségi oldalakon kezdett terjedni, miszerint megszólalásig hasonlít az új Suzuki Swifthez. Ha gondolatban összekötöttük a veséket, pont szemből kiköpött Swift a Z4, de már képzelegnünk sem kell, hisz X-Tomi már meg is csinálta, itt a végeredmény.
Hirdetés

A Photoshop mágus kiindulási alapként vette az új BMW Z4 egyik sajtófotóját, majd az új Swift Sportét. Utóbbiról átkerültek a fényszórók belei, a teljes első lökhárító, a küszöbök, a felnik és még a tükrök is. Az eredmény megdöbbentő és egyszerre fantasztikus, ezek után ösztönöznénk a Suzukit, hogy készítsen roadstert. Az eredményben van egy adag Fiat 124 Spider érzés is, de mintha gyári volna, annyira jól passzol rá a Swift Sport orra.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?