Hirdetés

Valódi VW rajongó vagy? Náluk jobban biztos nem!

A világ első Golf GTI esküvője: Das Wedding

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Agnes és AJ Miragliottát közös Volkswagen Golf GTI szenvedélyük hozta össze. Esküvőjüket is a GTI-k tipikus jegyeire építették.

Éljen az ifjú pár, akik közös szenvedélyükre, a Volkswagen Golf GTI-re építették házasságuk kezdetét!

A Volkswagen Golf GTI-re megannyi európai hot hatch atyjaként tekintenek. A sztorinak persze közel sincs vége, a Golf GTI továbbra is megmaradt egy igényes, megfizethető, de erősebbnek mondható méregzsáknak, így nem csoda, hogy hatalmas rajongói körrel rendelkezik. Ennek a szubkultúrának aktív tagja Agnes és AJ Miragliotta is, akik találkozásukat is saját Golf GTI-jeiknek köszönhetik, ezért később az esküvőjüket is erre építették. A pár 2015-ben találkozott, amikor Agnes GTI hátsó lámpákat adott el AJ-nek. Ez után beszélgetni kezdtek a VW rajongók Facebook csoportjában, míg az első randit egy közös autófotózással kapcsolták össze. Közös hobbijuk egészen az oltárig vezette őket.

Még a tortát is skótkockás mintával körítették, a gyűrűk színét autóik fényezése határozta meg. A vörös csík sem maradhatott el

Hirdetés

Kedvenc részlet a meghívó Das Wedding sora

A friss házasok férfi tagja egy Mk5-tel jár, míg Agnesnek egy tuningolt Mk6-osa van. A menyasszony ezért a GTI-kből ismert skótkockás mintát használta megannyi kiegészítő mintájaként. Például a férjnél a mellényre, a tanúknál a nyakkendőre, míg saját magánál a ruha övére. Még a gyűrűket is az autóik fényezése szerint zöldben, illetve ezüstben rendelték, persze vörös kontrasztcsíkkal. A meghívókra viccesen Das Weddinget írtak a Volkswagen mottója után, míg a tortát szintén a híres tartan mintába burkolták. Egyébként nemrég Mallorcán vezettük a 7,5-dik generáció 230 lóerős változatát, valamint az opciós teljesítménycsomaggal 245 lóerőre húzott GTI Performance-t is. Teljesen érthető a szenvedélyük!

Hirdetés

Vélemény, hozzászólás?