Vége a nyárnak és a Z4 gyártásának

Befejezték a BMW Z4 gyártását

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Még több mint egy évet kell várni utódjára, mégsem készül már több BMW Z4. Így még inkább izgalmas lesz a várakozás az újra.

A Toyotával közösen a BMW már jó ideje fejleszti a BMW Z4 és a Toyota GT86 utódját, amelyek várhatóan jövő év végén debütálnak. A Toyota-kupé gyártásának leállításáról nem tudunk, a BMW gyártósoráról viszont immár le is gurult az utolsó Z4.
Hirdetés

Az utód könnyebbnek és vászontetősnek ígérkezik, - a márka-fanatikusok megnyugtatására - orrában BMW-erőforrásokkal, bár a hibrid biztosan tartalmaz Toyota elemeket is. Gyártása várhatóan 2018-ban indul majd itt a szomszédban, vagyis a Magna Steyr grazi gyárában. A Z4-ből összesen bő 115 ezer példány készült.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2017.10.28. at 02:26
  Permalink

  Nagyon bírom, hogy amikor már nem tudsz mit visszavágni, jön az a duma, hogy X meg Y miatt tart ott az ország ahol tart. Kihagytad a “dilettánsokat” a mondatból. Nem értem, hogy a kommentelőknek mi köze ahoz, hogy hol tart az ország.

  Az a szar helyzet, hogy te is ebben az országban vagy. Ha nem tetszik az ország lehet tovább állni. Mehetsz dubajozni pl, és akkor lesz pénzed akár BMW-re is. Azért utálod a BMW-ket, mert nem futja rá?:)

 • 2017.10.28. at 02:26
  Permalink

  Én ezt meg is fejelném némi konfetti-szórással és örömtánccal is, ha sikerülne bebizonyítanod, hogy van agyad:) Nagyon nem kedvelem a BMW-ket, és ennek “hangot” is fogok adni, ha nem tetszik, nem kell reagálni rá. Egy a lényeg: továbbra is tartsd mértékadónak névtelen-arctalan kommentelők irományait és idd minden szavukat. Az ország ezért tart ott, ahol:)

 • 2017.10.28. at 02:26
  Permalink

  Egy BMW-típus gyártását befejezik – normál esetben ilyenkor nálam pukkanna a pezsgő, de most, tőlem igen-igen szokatlan módon szomorú vagyok:( Parádésan jól sikerült autó, akárcsak a Z3 és a Z8.

Vélemény, hozzászólás?