LANCIA DEDRA

Futott kilométer: 228 000 km

Vegyes fogyasztás: 11 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet

Szeretem az autót, ár/érték aránya kiváló, kényelmes, hangulatos élvezetes. Megvásárlása után az alapvető dolgokat cseréltük, valamint az előző szerelők gányolását állítottuk helyre, de még így is meglepően kevés pénzbe kerültek, korrekt jó minőségű bontós ellátás van hozzá, megfizethető áron. Igazából nincs olyan dolog ami nem tetszik benne, egy klímás változatra lecserélném, de a típus maradna, elégedett vagyok. Sajnos kevesen javítják őket becsülettel, ráadásul elég jól tűri a karbantartás hiányát egy ideig, ezért van a sok legenda a megbízhatatlanságukról, kicsit kevesebb törődéssel mint egy átlagos Opel Astra megkap, gondtalan az autózás vele. (Vagy egy 1.8-as kombink is, több éves tapasztalattal, több mint 50e km-rel... )

Használó

Születési éve: 1988

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: dinamikus

Döntően hol autózik: lakott_terulet

Lakóhely: varos

Gyerekek száma: 0

Komfort, design

Utastér: tagas

Csomagtér: dinamikus

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? megfelelo

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban: 12 liter

Fogyasztás országúton: 10 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 11 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: 2 alkalom

Meghibásodás leírása: Valójában azok is tervezettek voltak, hiszen megvásárlás utáni alkatrészcserék, karbantartások voltak, de úgy gondolom, mivel ezek nem csak olajcserék voltak (kézifék kötél, fékek stb.), így reálisabb ez a két alkalomLeírás: Egyszer kellett gyertyát tisztítani (nem hozzávaló gyertya volt benne)

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: futómű / fék Garancia már lejártJavítás összege: 25000 Ft. Leírás: Pontos összeget nem tudok mondani, vásárlás után kapott új fékeket (kompletten), és bontott kiváló állapotú gólyalábakat.

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása: Hozzáértő barátaink javították, ha valaki ért az autóhoz, nagyon megbízhatóak, de gány munkával természetesen egyik autó sem hibátlan és megbízható, első feladatunk megvásárlás után ezek helyrehozatala volt.

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem