HONDA CIVIC

Futott kilométer: 190 000 km

Vegyes fogyasztás: 6 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Az típus végülis nem rossz választás csak a Rover motor húzza le nagyon! A benzines változathoz bármit meg lehet venni autósboltban is!

Használó

Születési éve: 1980

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: atlagos

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Lakóhely: varos

Gyerekek száma: 0

Komfort, design

Utastér: tagas

Csomagtér: atlagos

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? furge

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? nem

Fogyasztás városban: 6 liter

Fogyasztás országúton: 6 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 6 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: 13 alkalom , ebből 6 lerobbanás

Meghibásodás leírása: Kombi 105lovas TD! Magyarországon ilyen típust nem hoztak forgalomba, pont ezért lehetetlen hozzá alkatrészt találni, csak márkaszervízben, ott viszont másnapra megvan! Ha máshol próbálkoztam, a 3. csere után is másfajtát küldtek bármiből. Az autó vásárlásakor nem tünt fel különösebb probléma, pedig több hozzáértő szem is megnézte, de 1 hónappal utána teljes motorgenerálos lett, kímélő üzemmód mellett! Csak alapméretű dugót lehet hozzá kapni, hengerfej, turbó és főtengelyfelújítás, gyűrűsorcsere, és újrahüvelyezés után pöpec lett a motorja! Aztán folytatódott azzal, hogy időnként beindítás után letilt a számítógép, amivel a márkaszervízben sem tudtak mit kezdeni 100ezer kifizetése után sem! Az autó nem kommunikál a rácsatlakoztatott számgéppel, persze gondolom, hogy ez csak az enyém kiváltsága! Az állandó olajfolyás, és műszerfalelektronika hibákról nem is beszélve! A lényeg: mindig kellett valamire költeni!Lerobbanás oka: elektromos rendszer több, mint 5 alkalommal meghibásodás, a helyszínen oldódott meg

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: motor Garancia már lejártJavítás összege: 300000 Ft. Leírás: Teljes motorgenerál után nagyon penge lett! (még jó)

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása: Továbbra is letilt a számgép! Beindul a motor 2mp múlva leáll! Kb a huszadik indítás után tovább jár! (ha szerencsém van)

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem