FORD TRANSIT

Futott kilométer: 180 000 km

Vegyes fogyasztás: liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet

Utálom ugy ahogy van , nem üti meg egy 25 éves lt szinvonalát se , 3 év alatt bukta 2 milió forint , és otthagy az utszélén , 7 db autónk van , de a ford transit minősíthetelenűl rossz autó , és nagy bukta mindenképpen . Szó szerint a 28 éves 626 ossal járok , ez meg itt áll az utcán , vidékre is inkább azzal megyek . Szerelhetősége is roppant rossz , és a konstrukció is gyalázatos. Mindenkinek ajánlom, fordot ne , mert vannak autók és van a ford , de nem összekeverendő a kettő .

Használó

Születési éve: 1976

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: higgadt

Döntően hol autózik: lakott_terulet

Lakóhely:

Gyerekek száma: 0

Komfort, design

Utastér: szuk

Csomagtér: higgadt

Ülések: kenyelmetlen

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? megfelelo

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? nem

Fogyasztás városban: 8 liter

Fogyasztás országúton:

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás:

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: 3 alkalom , ebből 2 lerobbanás

Meghibásodás leírása: Magasnyomásu pumpa 150 000-km nél megadta magát mindenféle előjel nélkűl, vízpumpa szintén mindenféle előjel nélkű szintén utközben mint egy gombnyomásra megállt , ez vitte magával a szervópumpát is, a kuplung 170 000 nél elkezdett rángatni . Van egy 626 os mazdám 28 éves , de az elmult 12 évben ezeket még nem cseréltem rajta .Lerobbanás oka: motorLeírás: Kellemes érzés mindenféle előjel nélkűl lerobbanni pont fuvar köznem ,és a ford szerelők azt mondják ( több helyen is jártam ) hogy ez direkt ílyen , megvan mikor minek kell eltomlani , kedves gyár egy teherautót nézve jó hozzáállás.

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: motor Garancia már lejártJavítás összege: 340000 Ft. Leírás: Magasnyomásu pumpa , gyári felujított a ford gyártól , a gyári kb 500 000 lett volna , de jó hogy alkatrészfelujítással is foglalkozik a gyáruk.

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása:

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem