FORD TRANSIT

Futott kilométer: 112 700 km

Vegyes fogyasztás: 8.2 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Jól variálható,kényelmes/a vezetőnek,mert az utasoknak az üléseit számomra érthetetlen oknál fogva nem lehet dönteni,alapból pedig igen karótnyelt pózben kell ülniük./ Ha üres,csúnyán tud pattogni mondjuk a füvön indulásnál,vagy tolatásnál,ha elforog a kerék,ilyenkor az az érzésem,hogy leszakad a hátsó híd,de eddig még mindíg fentmaradt./hátsókerék hajtás/ Amúgy elég,ha vizes az út,akaratlanul is meg lehet csúsztatni a hátulját fordulásnál egy kicsi gázzal is,ha nincs terhelve. A fék nagyon jó,könnyedén meg lehet állni amikor akarok,és ott,ahol szeretnék,még vészfékezésnél sem okozott csalódást eddig.

Használó

Születési éve: 1968

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: higgadt

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Lakóhely: varos

Gyerekek száma: 0

Komfort, design

Utastér: tagas

Csomagtér: higgadt

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? furge

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban: 8.7 liter

Fogyasztás országúton: 8 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 8.2 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: , ebből 1 lerobbanás

Meghibásodás leírása: Lerobbanás oka: elektromos rendszer 1 alkalommal meghibásodás, a helyszínen oldódott meg Leírás: A hazafelé úton már megtréfált,amikor az indításgátló egy lámpánál leállíotta az autót,de ezt némi fejtörés,szerelgetés,és egy kis extra beépített segédanyag beépítésével megoldottam. Azóta gombnyomásra indul,és első pöccre,legfeljebb ha hidegebb volt,akkor kellett kb 1 másodpercig indítózni. Azóta semmi gondom sem volt vele,bár már mindkét első kerékben szelepet kellett cserélni,mert pár hét külömbséggel,mindegyikben elvált a menetes réz rész magától a szelep gumirészétől.

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: futómű / fék Garancia már lejártJavítás összege: 1500 Ft. Leírás: A fent leírt szeleprobléma,ami alkalmanként 1500-ban volt,de ez legyen a legnagyobb problémám vele.

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása:

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem