CHEVROLET TACUMA

Futott kilométer: 96 000 km

Vegyes fogyasztás: 8 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Utálom

Használó

Születési éve: 1970

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: dinamikus

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Lakóhely: varos

Gyerekek száma: 1

Komfort, design

Utastér: megfelelo

Csomagtér: dinamikus

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? lusta

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? nem

Fogyasztás városban: 11 liter

Fogyasztás országúton: 9 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 8 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: 8 alkalom , ebből 5 lerobbanás

Meghibásodás leírása: 2 katalizátor van benne, de minek. elromlott mind kettő, már cserélve volt és az sem megbízható. 3. alkalommal vagyok vele- e miatt szervizben. Egérszelep, vagy mi a neve már cserélni kellett az egész elektronikája egy kalap sz... ! az ABS kontroll lámpa miért világít, nem tudják bemérni, már 3 városban voltam, de senki nem tudja, a szakszerviz minek van, azt meg én nem tudom, nem értenek a tacumához. szeretnék megszabadulni tőle minél előbb, gyűlölöm ezt a hulladékot, több bajom van vele, mint a 7 éves autóval. Mindent még le sem írtam, mennyi baja van még és csak 5 éves lesz télen!Lerobbanás oka: elektromos rendszerLeírás: Nem voltam normális, mikor megvettem, senki nem ért hozzá, állandóan probléma van vele, napokig arra várok, hogy megtalálják a hiba forrását és egy vagyon a csináltatása. megint szervizben van. utálom.

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: elektromos rendszer Javítás összege: 80000 Ft. Leírás: Miért nem lehet úgy összerakni egy autót, hogy 4 évesen ne kelljen vagyonokat 3-4 havonta rákölteni? Miért nem lehet úgy kijavítani, hogy kibírjon 1-2 évet javítás nélkül? Miért nem írják le a hiba lehetőségeket a tájékoztató füzetébe. Ez már a sokadik autóm, de ilyen hulladék autót még soha nem vettem és több autószalonban rákérdeztünk, hogy mennyire megbízható, mert autószalonban vettük ezt a sz.. autót!

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása: Még most is az a baja, jelenleg is a szakszervizben van. Vagy az autó vagy a szerelők, de valaki-valami nem n... . ezt nem hiszem el, hogy a mai világban nem lehet valamit tökéletesen megcsinálni, elkeserítő, ennyi pénzért semmit kapok.

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem