Te is élőben láthatod az új Mercedes V-osztályt!

Az egész világon először Budapesten kerülhetsz testközelbe a Mercedes új buszlimuzinjához

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Habár képek már keringenek róla a világhálón, élőben még nem sokan látták az ú V-osztályt. Budapest belvárosában azonban összefuthatsz vele.

Még mindig a harmadik generációnál jár a Mercedes-Benz V-osztály, ám elküldték egy kis ráncfelvarrásra, hogy ne látszódjon rajta a kor. A műtét sikerült, a Mercedesnél nagyon jól értenek ahhoz, hogy még egy hatalmas "téglatestből" is kívánatos luxusautót faragjanak. Ezt a luxus buszlimuzint ráadásul te is meglesheted Budapesten az ötödik kerületi Deák Ferenc utcában (alias Fashion Street).
Hirdetés
Egyelőre pontos műszaki adatokkal még nem szolgált a Mercedes a hajtásláncokról, de várhatóan dízel és villanymotoros változatokkal folytatódik a forgalmazás. Természetesen a továbbfejlesztett vezetőtámogató rendszerekkel is felszerelik az új V-osztályt, amelynek árait sem árulták még el. Erre a jövő év első feléig kell várni, akkor jövünk minden friss információval az autóról.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?