Vannak még olyan helyek a világon, ahol szeretik a szedánokat

Vinnéd a Kia luxuslimuzinját?

Egy picit ismét felvarrták a Kia K9 ráncait, amelynek a neve ugye neked sem cseng annyira ismerősen. Sajnos itthon nem forgalmazzák a tekintélyes limuzint.

Érdekes módon az USA-ban sem aratott túl nagy piaci sikert a Kia hatalmas limuzinja, pedig, ha valahol, akkor az Egyesült Államokban szeretik az ilyen nagy vasakat. Csakhogy már ott is annyira eluralkodott a SUV-mánia, hogy az arrafelé K900 néven, 2018-ban debütáló típust 3 év forgalmazás után elvették a palettáról. Így most már kelet felé kell indulni érte, hiszen többek között saját hazájában, Dél-Koreában forgalmazzák még K9 néven, immár újabb frissítés után.
Hirdetés
A autót már 2021-ben is ráncfelvarrásra küldték, így most tényleg csak egy hangyányit változott. Lényegében módosítottak a hűtőmaszkján, új felniket kapott 19 colos méretben és megjelent egy új szürke fényezés a palettán. Az utastérben szintén a színekkel játszadoztak a megújulás során, ahol szintén egy szürke, ám mellette még egy barna árnyalatot előtérbe helyező kárpitozás is elérhetővé vált. A K9 hátsókerék-meghajtással, vagy összkerékhajtással rendelhető. Orrában 3,3 literes, turbós V6, vagy szívó 3,8 literes V6-os benzinmotor dolgozhat. Alapára pedig átszámítva körülbelül 16 millió forintról indul. Nem is hangzik olyan rosszul, ugye?
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?