37 milliót kérnek ezért az 1995-ös Hondáért!

A Használtautó.hu oldalon hirdetett legdrágább Honda ára még véletlenül sem elírás

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Érdekes hirdetésbe botlottunk a Használtautó.hu kínálatában: egy 28 éves Hondát árulnak 36,99 millióért, méghozzá Budapesten. Persze, aki tudja, hogy mi ez az autó, annak valószínűleg nem kell megindokolni, hogy miért ennyi az ára.

Ha látatlanban meg kellene saccolni egy 28 éves Honda árát, alig akadnának, akik egymillió forint feletti összeget tippelnének. Ez érthető is, hiszen az 1995-ben gyártott Hondák - a fent látható autót leszámítva - jelenleg 440 ezer és 850 ezer forint között mozognak a Használtautó.hu kínálatában. Az NSX azonban nem a hétköznapi, lerúgott Civic a kályhacső kipufogóval: az 1990 és 2005 között gyártott sportautó egy 273 lóerős, az ülések mögött, középen elhelyezett V6-os erőforrással dolgozik, minden téren különleges, formabontó, és annak ellenére, hogy még nem veterán-korú, már így is egyértelműen gyűjtői darab. Az autó a hirdetés szerint 105 ezer kilométert futott, ennek ellenére sérülésmentesként hirdetik.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?